Vigsel

 Välj att gifta er i en annorlunda och speciell miljö hos oss.Tornrummet i slottet är mycket vackert och stämningsfullt för den lilla ceremonin.

 

För bokning och mer information kontakta oss via e-post eller telefon.

Mer information om borgerlig vigsel och vigselförrättare i Linköping hittar du här:
(länk till Linköpings Kommun).


 

Vad kan vi erbjuda på museet?

– Vigslar för mindre sällskap, max 30 minuter, 15 pers: 800 kr
– Vigslar med vittnen från museet: 1000 kr

När vittnen behövs är det viktigt att vi på museet är informerade. Vi debiterar den tjänsten, eftersom extrapersonal då är inkallad.

Vi kan även ta emot större sällskap. Pris: 1500 – 3000 kr – beroende på önskemål om extra arrangemang, tid och antal gäster. Nu kan vi också erbjuda det lilla extra med blomsterarrangemang och röd matta. Det går också bra att lägga lite mer tid hos oss för  ”puss och kram”, bröllopsskål och mingel.

 

 

 

Större vigslar måste förläggas efter 16.00 för att det inte påverka museiverksamheten om man inte vill abonnera museet. Kontakta oss för priser och mer information.

 

När?

Museet är öppet för vigslar alla dagar i veckan utom någon enstaka måndag samt större helgdagar som nyårsafton, påskafton och liknande.

Vi tar emot vigslar fram till kl 18.00. Därefter måste vi debitera för personalens övertid med 400 kr extra.

Annat bra att veta?

Paren som planerar att ha sin vigsel hos oss kan komma och titta på lokalerna i förväg och då bjuder vi på entré-avgiften om man vill se våra utställningar.

Vi behöver bli informerade om eventuell avbokning senast en dag innan.